Reklamna tabla oz. napis

Reklamna tabla oz. napis

Izdelovanje reklamnih tabel oz. napisov je naša temeljna panoga, saj smo s tem na tržišču že več kot 20 let.

Kaj je reklamna tabla?

Reklamna tabla je pripomoček za oglaševanje in se uporablja predvsem za podjetja.
Lahko pa se reklamna tabla uporabi tudi kot del reklame / akcije.

Vrste reklamnih tabel

Svetlobna tabla

Svetlobna reklamna tabla je odličen pripomoček za opazno predstavitev podjetja, trgovine ali njegove oziroma njene  dejavnosti, zato je povpraševanje po tovrstnih reklamnih tablah veliko. Svetlobna reklamna tabla je izjemno učinkovit in atraktiven medij za krepitev identitete in prepoznavnosti posamezne blagovne znamke. Za osvetlitev le teh uporabljamo LED tehnologijo.

 

Nesvetlobni vhod Nesvetlobna reklamna tabla je namenjena nesvetlobnemu označevanju poslovnih prostorov ali drugih lokacij kot so sejmi, pisarne, dvorane, kopališča itd. Uporablja pa se jih tudi kot označevalne table.

 

 

3d napisi3D reklamna tabla je reklamni napis, kateri je izdelan posamezno (posamezne črke), lahko služi v namen kot logotip ali pa kot različna oblika grafike. 3D Črke so lahko neosvetljene ali osvetljene z LED tehnologijo. 3D reklamna tabla je lahko nameščena neposredno na fasado, s pomočjo distančnikov ali pa s pomočjo podkonstrukcije.

Usmerjevalna reklamna tabla služi kot kažipot za različna podjetja, lahko pa usmerjevalne reklamne table uporabimo kot za zelo priročen reklamni pripomoček. Poleg tega pa jih lahko uporabimo tudi kot oznake prostorov, zasilnih izhodov,…

Stebri / totemi / piloni uvrščamo jih med visoke reklamne table, katere so lahko neosvetljene ali osvetljene z LED tehnologijo in so zelo dobro vidne tudi z razdalje.

 

Oglaševalni pano kot reklamna tabla / Jumbo – Billboard je ena izmed priljubljenih oblik oglaševanja. Uporabljamo predvsem tisk na papir ali na PVC platno. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami in sicer od velikosti B1 do jumbo plakata oz. drugače Billboarda (4×3 ali 5×2) ali pa velikosti panoja – dimenzijsko večjih od 15m2. Oglaševalni pano kot reklamna tabla je učinkovita in hkrati cenovno ugodna.

 

Reklamna tabla je izdelana skladno z željami naročnika, in sicer tako glede oblike, dimenzije in časovnih rokov kot glede na izbor materialov in cenovnih okvirjev. Naša ponudba glede dimenzij reklamne table je zelo raznovrstna in sicer izdelujemo velike in male reklamne table (velikosti od polovice kvadratnega metra do 150 kvadratnih metrov), tako za notranje kot zunanje površine.

Po kakovostni in pravočasni izdelavi reklamne table sledi montaža reklamne table / stebra / panoja. Po namestitvi in montaži reklamne table lahko poskrbimo tudi za njegovo redno vzdrževanje in servisiranje.

Izdelovanje reklamne table nas uvršča v sam vrh med tovrstnimi proizvajalci v Sloveniji. Naš cilj je zadovoljstvo strank. Vedno prisluhnemo željam in potrebam svojih strank. Zagotavljamo visoko kakovostne izdelke, dobavljene v dogovorjenih rokih in po konkurenčnih cenah.

Si tudi vi želite biti vidni in prepoznavni?

Imate inovativne ideje?

Za Beto d.o.o nič ni nemogoče! Prepričajte se sami in naročite svojo reklamno tablo še danes!

Nazaj na seznam novice
prilagodljivost

PRILAGODLJIVOST

Svetlobni napisi so oblikovani po željah naših strank, posel pa zaključimo z dostavo in montažo. Pri montaži po potrebi uporabljamo avtodvigala in avtokošare, na novih objektih pa na željo strank opravimo tudi statične izračune.

prilagodljivost

odlična vidljivost

Uporabljamo različne tehnike osvetlitve, kot so Led svetilke (s certifikatoma CE in RoHs), varčne žarnice ali visokonapetostni neon.Tako, da so naši svetlobni napisi tudi ponoči zelo dobro vidni.

prilagodljivost

varni in zanesljivi

Reklamni napisi so izdelani v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in skladno s pravili varstva pri delu. Za svoje storitve zagotavljamo garancijo, po potrebi pa imajo naši svetlobni napisi tudi možnost popravila.

Svetlobni napisi so izdelani iz: aluminij profil; eloksiran aluminij ali inox plošče s CNC izrezom,; pleksi,; forex,; komatex plošče,; combond oz. dibond plošče,; bakrena ali medeninasta pločevina; folijski in digitalni tisk; izrez raznobarvnih folij.

Glede na različne vrste izdelave lahko izdelamo: kasete standarnih profilov, kasete nepravilnih oblik, 3D črke, serijske kasete (ponavljajoči napisi - folijski in digitalni printi).

Vas zanima več?

Pokličite nas in radi vam bomo svetovali glede različnih možnosti
izdelave svetlobnih napisov in uporabe različnih materialov.

kontakt

natisnjeniih panojev

svetlobnih tabel

oglaševalnih prostorov

izdelanih 3d črk