EKO digitalni tiskZeleni način oglaševanja z latex tehnologijo!
Zavedamo se pomena odgovornega odnosa do okolja, zato smo kot prvi v Sloveniji investirali v nakup novih lateks HP tiskalnikov, ki so namenjeni tiskanju velikih formatov. Tudi na ta način želimo prispevati k zmanjševanju negativnih vplivov na okolje.

Tiskalnik HP Designjet L25500 s svojo revolucionarno latex tehnologijo omogoča tiskanje notranjih in zunanjih reklamnih sporočil. Resolucija tiskalnika 1200 x 1200 dpi omogoča izpis izjemno visoke kakovosti, kateri prenaša aplikacje tudi za zunanjo rabo (s čimer je primerljiva obstojnost predhodnih solventnih tiskalnikov).

Pri tiskanju uporabljamo okolju prijazne materiale, tiskalnik pa vsebuje lateks barve, ki so izdelane na vodni osnovi. Latex barve omogočajo hitrejše in enostavnejše tiskanje brez vonja ter takojšnjo uporabo tiskanega materiala.
Zato je takšen tisk primeren tudi za trgovine z živili, restavracije, zdravstvene ustanove itd. Latex barve ne vsebujejo strupenih komponent in ustrezajo Nordic Swan zahtevam okoljevarstvene skupnosti.

prilagodljivost

PRILAGODLJIVOST

Svetlobni napisi so oblikovani po željah naših strank, posel pa zaključimo z dostavo in montažo. Pri montaži po potrebi uporabljamo avtodvigala in avtokošare, na novih objektih pa na željo strank opravimo tudi statične izračune.

prilagodljivost

odlična vidljivost

Uporabljamo različne tehnike osvetlitve, kot so Led svetilke (s certifikatoma CE in RoHs), varčne žarnice ali visokonapetostni neon.Tako, da so naši svetlobni napisi tudi ponoči zelo dobro vidni.

prilagodljivost

varni in zanesljivi

Reklamni napisi so izdelani v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in skladno s pravili varstva pri delu. Za svoje storitve zagotavljamo garancijo, po potrebi pa imajo naši svetlobni napisi tudi možnost popravila.

Svetlobni napisi so izdelani iz: aluminij profil; eloksiran aluminij ali inox plošče s CNC izrezom,; pleksi,; forex,; komatex plošče,; combond oz. dibond plošče,; bakrena ali medeninasta pločevina; folijski in digitalni tisk; izrez raznobarvnih folij.

Glede na različne vrste izdelave lahko izdelamo: kasete standarnih profilov, kasete nepravilnih oblik, 3D črke, serijske kasete (ponavljajoči napisi - folijski in digitalni printi).

Vas zanima več?

Pokličite nas in radi vam bomo svetovali glede različnih možnosti
izdelave svetlobnih napisov in uporabe različnih materialov.

kontakt

natisnjeniih panojev

svetlobnih tabel

oglaševalnih prostorov

izdelanih 3d črk