O podjetju Beto d.o.o.

Podjetje Beto d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. Osnovna dejavnost je izdelava reklamnih in svetlobnih napisov.

S sodobno tehnologijo, najkvalitetnejšimi materiali ter hitrimi dobavnimi roki poskušamo uresničiti želje in potrebe naših kupcev. Izdelovanje reklamnih panojev nas uvršča v sam vrh med tovrstnimi proizvajalci v Sloveniji.

Naš cilj je zadovoljstvo strank. Njihovim željam, da povečajo svojo razpoznavnost v poslovnem svetu s pomočjo svetlobnih napisov, radi prisluhnemo.

Poslujemo tudi na območju Albanije, Italije, Srbije, Črne Gore, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine.
Za kakovost naših izdelkov skrbi izbrana ekipa strokovnjakov, v kateri so elektrotehniki, računalničarji, strojniki, ključavničarji, varilci, oblikovalci in drugi. Pri posebnih nalogah, na primer pri statičnih izračunih, sodelujemo z zunanjimi sodelavci, predvsem projektanti in inženirji.

Rok Govekar
vodja proizvodnje

Mob.: +386 40 828 489
E mail: rok.govekar@beto.si


Simon Vračko
grafični oblikovalec

Mob.: +386 40 82 84 87
E mail: simon.vracko@beto.si


Tjaša Govekar
direktorica podjetja

"Vedno prisluhnemo željam in potrebam svojih strank. Zagotavljamo visoko kakovostne izdelke, dobavljene v dogovorjenih rokih in po konkurenčnih cenah."

Mob.: +386 31 63 36 20
Tel.: +386 1 5443 718
E mail: tjasa.govekar@beto.si

prilagodljivost

PRILAGODLJIVOST

Svetlobni napisi so oblikovani po željah naših strank, posel pa zaključimo z dostavo in montažo. Pri montaži po potrebi uporabljamo avtodvigala in avtokošare, na novih objektih pa na željo strank opravimo tudi statične izračune.

prilagodljivost

odlična vidljivost

Uporabljamo različne tehnike osvetlitve, kot so Led svetilke (s certifikatoma CE in RoHs), varčne žarnice ali visokonapetostni neon.Tako, da so naši svetlobni napisi tudi ponoči zelo dobro vidni.

prilagodljivost

varni in zanesljivi

Reklamni napisi so izdelani v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in skladno s pravili varstva pri delu. Za svoje storitve zagotavljamo garancijo, po potrebi pa imajo naši svetlobni napisi tudi možnost popravila.

Svetlobni napisi so izdelani iz: aluminij profil; eloksiran aluminij ali inox plošče s CNC izrezom,; pleksi,; forex,; komatex plošče,; combond oz. dibond plošče,; bakrena ali medeninasta pločevina; folijski in digitalni tisk; izrez raznobarvnih folij.

Glede na različne vrste izdelave lahko izdelamo: kasete standarnih profilov, kasete nepravilnih oblik, 3D črke, serijske kasete (ponavljajoči napisi - folijski in digitalni printi).

Vas zanima več?

Pokličite nas in radi vam bomo svetovali glede različnih možnosti
izdelave svetlobnih napisov in uporabe različnih materialov.

kontakt

natisnjeniih panojev

svetlobnih tabel

oglaševalnih prostorov

izdelanih 3d črk