LED tehnologija

Uporaba Led tehnologije pri izdelavi svetlobnih reklamnih napisov.

Vse več podjetij se zaveda pomena varovanja okolja, skrbi za okolje pa prilagajajo tudi svoje aktivnosti. Ob tem je Slovenija leta 2007 sprejela tudi Uredbo o mejnih vrednostih svetlobnega onesnaževanja.

Kaj je LED tehnologija?

Light Emmiting Diodes (LED) so elektronski elementi za osvetljevanje, ki pod vplivom električnega toka oddajajo svetlobo. Glavne prednosti LED tehnologije pred klasičnimi svetlobnimi viri so:

  • dolga življenjska doba (uporabnost za približno 100.000 ur),
  • minimalni stroški vzdrževanja,
  • do petkrat manjša poraba električne energije kot pri razsvetljavi s fluo žarnicami,
  • manjša obremenjenost energetskega omrežja.

LED tehnologija se uporablja za osvetljevanje poslovnih ali stanovanjskih prostorov, v industriji ali pri dekorativni razsvetljavi in razsvetljavi, ki je težko dostopna. Pri svetlobnih napisih se vedno bolj uveljavlja varčna tehnologija, ki zmanjšuje tako porabo energije kot svetlobno onesnaževanje.

prilagodljivost

PRILAGODLJIVOST

Svetlobni napisi so oblikovani po željah naših strank, posel pa zaključimo z dostavo in montažo. Pri montaži po potrebi uporabljamo avtodvigala in avtokošare, na novih objektih pa na željo strank opravimo tudi statične izračune.

prilagodljivost

odlična vidljivost

Uporabljamo različne tehnike osvetlitve, kot so Led svetilke (s certifikatoma CE in RoHs), varčne žarnice ali visokonapetostni neon.Tako, da so naši svetlobni napisi tudi ponoči zelo dobro vidni.

prilagodljivost

varni in zanesljivi

Reklamni napisi so izdelani v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in skladno s pravili varstva pri delu. Za svoje storitve zagotavljamo garancijo, po potrebi pa imajo naši svetlobni napisi tudi možnost popravila.

Svetlobni napisi so izdelani iz: aluminij profil; eloksiran aluminij ali inox plošče s CNC izrezom,; pleksi,; forex,; komatex plošče,; combond oz. dibond plošče,; bakrena ali medeninasta pločevina; folijski in digitalni tisk; izrez raznobarvnih folij.

Glede na različne vrste izdelave lahko izdelamo: kasete standarnih profilov, kasete nepravilnih oblik, 3D črke, serijske kasete (ponavljajoči napisi - folijski in digitalni printi).

Vas zanima več?

Pokličite nas in radi vam bomo svetovali glede različnih možnosti
izdelave svetlobnih napisov in uporabe različnih materialov.

kontakt

natisnjeniih panojev

svetlobnih tabel

oglaševalnih prostorov

izdelanih 3d črk