APRIL 2017

Pa smo zaključili še z enim projektom in to več kot uspešno, v sodelovanju s podjetjem Europlakat Slovenija. BRAVO ekipi!

Nazaj na seznam novice
prilagodljivost

PRILAGODLJIVOST

Svetlobni napisi so oblikovani po željah naših strank, posel pa zaključimo z dostavo in montažo. Pri montaži po potrebi uporabljamo avtodvigala in avtokošare, na novih objektih pa na željo strank opravimo tudi statične izračune.

prilagodljivost

odlična vidljivost

Uporabljamo različne tehnike osvetlitve, kot so Led svetilke (s certifikatoma CE in RoHs), varčne žarnice ali visokonapetostni neon.Tako, da so naši svetlobni napisi tudi ponoči zelo dobro vidni.

prilagodljivost

varni in zanesljivi

Reklamni napisi so izdelani v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in skladno s pravili varstva pri delu. Za svoje storitve zagotavljamo garancijo, po potrebi pa imajo naši svetlobni napisi tudi možnost popravila.

Svetlobni napisi so izdelani iz: aluminij profil; eloksiran aluminij ali inox plošče s CNC izrezom,; pleksi,; forex,; komatex plošče,; combond oz. dibond plošče,; bakrena ali medeninasta pločevina; folijski in digitalni tisk; izrez raznobarvnih folij.

Glede na različne vrste izdelave lahko izdelamo: kasete standarnih profilov, kasete nepravilnih oblik, 3D črke, serijske kasete (ponavljajoči napisi - folijski in digitalni printi).

Vas zanima več?

Pokličite nas in radi vam bomo svetovali glede različnih možnosti
izdelave svetlobnih napisov in uporabe različnih materialov.

kontakt

natisnjeniih panojev

svetlobnih tabel

oglaševalnih prostorov

izdelanih 3d črk